Džastins Trudo pārsteidzis NATO samitu ar radošu pieeju zeķu izvēlei

© REUTERS / Alessandro BianchiKanādas premjers Džastins Trudo NATO samitā Briselē
Kanādas premjers Džastins Trudo NATO samitā Briselē - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
NATO valstu vadītāju samits Briselē bija negaidītiem notikumiem bagāts: Donalds Tramps pabīdīja malā Melnkalnes premjeru, bet Džastins Trudo izvēlējās neparastas zeķes.

RĪGA, 27. maijs — Sputnik. NATO valstu samitā Briselē valstu vadītāji un viņu dzīvesbiedri ne tikai apsprieda svarīgus drošības jautājumus, bet arī demonstrēja jaunākās modes tendences.

Kanādas premjers Džastins Trudo jau ilgi ir pazīstams kā pievilcīgākais un sportiskākais valsts vadītājs. Viņš vizinās ar snoubordu, nodarbojas ar skriešanu, spēlē regbiju, vada suņu pajūgu, nodarbojas ar boksu un prot apieties ar monociklu. Pie tam viņš ir modes mīļotājs, par ko pārliecinājās NATO dalībvalstu vadītāji samitā NATO galvenajā mītnē Briselē.

Šajā fotogrāfijā Trudo demonstrē Vācijas kanclerei Angelai Merkelei savas jaunās zeķes. Par tām acīmredzamu interesi izrāda arī Latvijas prezidents Raimonds Vējonis un Igaunijas premjers Jiri Ratass.

​Zeķes ir glītas un simboliskas — uz tām redzama NATO emblēma. "Kanādas premjers Džastins Trudo šodien, dodoties uz NATO galveno mītni, uzvilcis zeķes ar NATO emblēmu. Redzams, viņš ļoti atbalsta 5. pantu," — savā lapā Twitter rakstīja Stīvs Kopaks, telekanāla CNBC producents.

​Arī iepriekš Trudo zeķes piesaistījušas pasaules valstu vadītāju, žurnālistu un sociālo tīklu lietotāju uzmanību. Šī gada 4. maijā viņa tikšanās ar Īrijas premjerministri Endu Keniju iekrita "Zvaigžņu karu" dienā, un Trudo šo apstākli atzīmēja. Uz viņa zeķēm bija redzami droīdi R2D2 un C3PO.

"Lai spēks ir ar viņu!"

​Tiesa, arī dāmas samitā atrada iespēju novērtēt viena otras tērpus. Visuresošie paparaci iemūžināja daiļrunīgu ainu: Brižita Makrona aplūko Melānijas Trampas kostīmu.

​Šķiet, ASV un Francijas prezidentu dzīvesbiedrēm lemts, ka žurnālisti salīdzina viņu stilu: daudz jau ir ievērojuši, ka Emanuela Makrona inaugurācijas laikā viņa sieva bija tērpusies gaišzilā kostīmā, kas bija līdzīgs Melānijas Trampas tērpam viņas dzīvesbiedra inaugurācijas ceremonijā.

Uzmanību piesaistīja arī pats Donalds Tramps: video, kurā redzams, kā viņš pabīda malā Melnkalnes premjerministru Duško Markoviču, lai nokļūtu pirmajā rindā kopējā fotogrāfijā, kļuva ļoti populārs sociālajos tīklos.

Ziņu lente
0