10.maijā Vašingtonā Lavrovs un Tillersons apspriedīs Sīriju un Ukrainu

© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Pāriet pie mediju bankasValsts sekretārs Reks Tilersons tiksies ar ārlietu ministru Sergeju Lavrovu
Valsts sekretārs Reks Tilersons tiksies ar ārlietu ministru Sergeju Lavrovu - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Valsts sekretārs Reks Tillersons tiksies ar ārlietu ministru Sergeju Lavrovu trešdien, 10.maijā Vašingtonā un apspriedīs Ukrainu, Sīriju un abpusējos jautājumus.

RĪGA, 9.maijs — Sputnik, Aleksejs Bogdanovskis. ASV Valsts sekretārs Reks Tillersons un Krievijas ĀM galva Sergejs Lavrovs 10.maijā Vašingtonā apspriedīs situāciju Sīrijā un Ukrainā, vēsta RIA Novosti ar atsauci uz ASV Valsts departamenta paziņojumu.

"Valsts sekretārs Reks Tillersons tiksies ar ārlietu ministru Sergeju Lavrovu trešdien, 10.maijā Vašingtonā un apspriedīs Ukrainu, Sīriju un abpusējos jautājumus. Ukrainas jautājumu vidū puses apspriedīs vardarbības pārtraukšanas un konflikta atrisināšanas nepieciešamību valsts austrumos ar pilnīgu Minskas vienošanos realizācijas palīdzību. Savukārt, Sīrijas jautājumā valsts sekretārs plāno apspriest vardarbības deskalācijas centienus, humanitārās pieejas sniegšanu Sīrijas tautai, kā arī politiskā konflikta atrisināšanas priekšnoteikumus, " teikts Valsts departamenta ziņojumā.

Ziņu lente
0