Mediji: Ķīnā aizturēts vīrietis, kurš nogalinājis trīs cilvēkus ar irbulīšiem

© Foto : PixabayПалочки для суши
Палочки для суши - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Ar šizofrēniju sirgstošais vīrietis paņēma istabā no galda irbulīšus un sāka uzbrukt citiem pacientiem, divi no tiem atradās blakus palātā

RĪGA, 5. aprīlis – Sputnik. Ķīnas Henaņas provincē aizturēts garīgi slims vīrietis, kurš nogalināja trīs privātklīnikas pacientus, izmantojot irbulīšus ieroču vietā, ziņo RIA Novosti ar atsauci uz avīzi Shanghai Daily. 

Incidents notika 24.februārī Dazhong Hospital slimnīcā Loņinas apgabalā. Vīrietis, vārdā Jans Šitou (Yang Shitou), kurš sirgst ar psihiskiem traucējumiem, atradās vienā palātā ar citiem garīgi slimajiem pacientiem. Viņš bija piesiets pie gultas ar siksnām. Video, kuru publicēja avīze, redzams, ka medicīnas darbinieki iziet no istabas, tad vīrietim izdodas atbrīvoties no siksnām.

Презентация седьмого iPhone - Sputnik Latvija
Ķīnā slimnīcas darbiniekiem aizliegts pirkt jaunos iPhone

No istabas galda viņš paņēma irbulīšus un sāka uzbrukt citiem pacientiem, divi no viņiem atradās blakus palātā. Atgriezušies klīnikas darbinieki atņēma pacientam "ieročus", tomēr trīs cietušie gāja bojā. Jans Šitou tika nodots policijai, notiek izmeklēšana.

Kā raksta China Daily, klīnika, kur notika traģēdija, šobrīd ir slēgta. Tika atlaisti divi klīnikas darbinieki, atbildīgie par palātu, kurā notika uzbrukums.

Pēc izdevuma thepaper.cn datiem, vīrietis sirgst ar šizofrēniju. Klīnikā viņu piesēja pie gultas, jo viņš atteicās ēst un lietot medikamentus.

Ziņu lente
0