Igaunijas bagātākajai sievietei nozagtas dārglietas 380 tūkstošu eiro vērtībā

© Foto : pixabayЮвелирные украшения
Ювелирные украшения - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Maskavas transporta un transportceļu infrastruktūras departamenta vadītāja Maksima Liksutova bijušajai sievai nozagti juvelierizstrādājumi 22,8 miljonu rubļu vērtībā, taču zādzību viņa pamanījusi tikai pēc gada.

RĪGA, 5. aprīlis – Sputnik. Bagātākā Igaunijas sieviete, kuras kapitāls pārsniedz 100 miljonus eiro, bijusī Maskavas mēra vietnieka Maksima Liksutova sieva Tatjana aplaupīta, viņai nozagtas vērtīgas dārglietas, ziņo Sputnik Igaunija ar atsauci uz telekanālu REN TV.

Policijas mašīna Francijā - Sputnik Latvija
Parīzē amerikāņu tūristiem nolaupītas dārglietas par 400 tūkstošiem eiro

Pēc telekanāla datiem, 37 gadus vecā Tatjana Liksutova vērsās policijā jau 6.martā, taču informācija par to kļuvusi zināma tikai tagad. Liksutova paziņoja, ka no viņas savrupmājas vasarnīcu kooperatīvā "Mičuriņec", Vnukovas ciematā, Jaunajā Maskavā pazuduši zelta un briljantu juvelierizstrādājumi, kā arī Rolex pulkstenis. Zādzības apjomu viņa novērtēja 22,8 miljonu rubļu apmērā. Dārglietu zādzībā sieviete tur aizdomās savu bijušo mājkalpotāju Oksanu Budari. 28 gadus vecā Ukrainas iedzīvotāja nostrādāja pie Liksutovas trīs gadus. Valda uzskats, ka zādzība notikusi mājas uzkopšanas laikā. Taču tiešu dārglietu pazušanas datumu Liksutova nosaukt nevarēja. Pēc viņas vārdiem, viņa nav pievērsusi tiem uzmanību pēdējo gadu. Sakarā ar Liksutovas iesniegumu policija ierosinājusi krimināllietu, kvalificējot to kā zādzību lielā apmērā. Mājas apsargs paskaidrojis, ka pēc zādzības Liksutova devusies uz ārzemēm.

Tatjana Liksutova Igaunijā pazīstama kā itāļu restorāna Gianni saimniece un modele. 2014.gada janvārī oficiāli paziņots, ka Tatjanas un Maksima Liksutovu laulība šķirta 2013.gada jūnijā.

Saskaņā ar pieejamo avotu datiem, 2013.gada jūnijā Liksutova vīra vietā noformēja savā īpašumā pusi Igaunijā reģistrētā holdinga Transgroup Invest akciju. Uzņēmums strādā transporta ekspedīcijas jomā. Holdinga aktīvi pārsniedz 200 miljonus eiro. Liksutovas īpašumā nonāca arī deviņi nekustamā īpašuma objekti Tallinā un 242 650 Tallinna Vesi kompānijas akciju. Iepriekš tās piederēja Maksimam Liksutovam, kurš atteicās no Igaunijas pilsonības 2011.gadā.

Ziņu lente
0