Trampa pūla žurnālisti sašutuši par apiešanos ar viņiem Baltajā namā

© Sputnik / Кейтлин Оукс / Pāriet pie mediju bankasПрезидент США Дональд Трамп
Президент США Дональд Трамп - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
ASV prezidenta Donalda Trampa preses pūla žurnālisti sašutuši par to, ka pēc tikšanās ar prezidentu viņa palīga vietnieks palūdzis pasākuma dalībniekus pamest Balto namu.

RĪGA, 11. marts — Sputnik. ASV prezidenta Donalda Trampa preses pūla žurnālisti piektdien pauduši sašutumu par to, kā pret viņiem izturējušies vienā no pasākumiem Baltajā namā, ziņo RIA Novosti.

Президент США Дональд Трамп - Sputnik Latvija
Tramps iecēlis Valsts departamenta preses sekretāra amatā savas mīļākās pārraides vadītāju

Īpašā preses paziņojumā žurnālisti informēja, ka tikšanās laikā ar prezidentu viņi, kā tas bieži notiek, mēģinājuši paceltā balsī uzdot viņam dažus jautājumus. Tomēr ASV valsts vadītājs noklusējis un, spriežot pēc žurnālistu teiktā, "galvenokārt skatījies uz citu pusi".

Šajā brīdī mediju pārstāvju priekšā iznācis kāds cilvēks, kurš viņiem "vairākkārt skaļi pateicies un lūdzis doties uz izeju". Vēlāk noskaidrojās, ka žurnālistus uzrunājis Trampa privātās apsardzes bijušais vadītājs Kits Šillers, kurš patlaban ieņem prezidenta palīga vietnieka posteni.

Sašutušie žurnālisti pieprasījuši paskaidrojumus Baltā nama preses dienestā. "Presi lūdza pamest zāli. Nekādus citus komentārus es nesniegšu," – atbildot žurnālistiem, paziņoja preses dienesta pārstāve.

Ziņu lente
0