Vācu kinematogrāfijas prēmiju saņēmis Raiena Goslinga dubultnieks

© REUTERS / Mario AnzuoniAmerikāņu aktieris Raiens Goslings. Foto no arhīva
Amerikāņu aktieris Raiens Goslings. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Kad ceremonijas vadītājs aicināja Goslingu saņemt balvu, uz skatuves parādījās pavārs no Minhenes Ludvigs Leners, kurš nedaudz līdzinās Holivudas zvaigznei.

RĪGA, 10. marts- Sputnik. Amerikāņu aktiera Raiena Goslinga dubultnieks saņēmis balvu par filmu "La-la-Land" prēmijas pasniegšanas ceremonijā "Zelta kamera" (Golden Camera Awards) Vācijā, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz People.

89-й церемония вручения наград премии Оскар, на фото: Махершалалхашбаз Али и Бэрри Дженкинс - Sputnik Latvija
Noskaidrojies, kas vainojams par jucekli ar labāko filmu "Oskara" ceremonijā

Joku organizēja vācu komiķi Joahims Vinteršeds un Klāss Hoifers-Umlaufs. Viņi nodibinājuši viltus aģentūru un tās vārdā apsolījuši producentiem uzaicināt Goslingu uz pasākumu. Komiķiem izdevies pārliecināt organizatorus, ka aktieris atteicies soļot pa "sarkano celiņu" un sēdēt zālē, jo viņš "cieš no sociālās fobijas".

Kad ceremonijas vadītājs aicināja Goslingu saņemt balvu, uz skatuves parādījās pavārs no Minhenes Ludvigs Leners, attāli līdzīgs Holivudas zvaigznei.
Viņš veltījis savu balvu komiķiem un ātri pametis skatuvi.

Prankeru publicētajā videoierakstā redzams, ka ceremonijas skatītāji, starp kuriem bija Džeina Fonda, Nikola Kidmena un aktieris Kolins Ferels bija apjukuši un pasākuma vadītājam nācies atvainoties par izjokošanu.

Ziņu lente
0