Tramps uzskata, ka Madonna ir "pretīga"

© REUTERS / Shannon StapletonIepriekš sieviešu marša laikā Madonna rupji izteikusies par jauno prezidentu
Iepriekš sieviešu marša laikā Madonna rupji izteikusies par jauno prezidentu - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Iepriekš sieviešu marša laikā dziedātāja rupji izteikusies par jauno prezidentu.

RĪGA, 28. janvāris — Sputnik. ASV jaunais vadītājs Donalds Tramps kritizējis dziedātāju Madonnu par viņas uzstāšanos mītiņa laikā Vašingtonā, vēsta The Hollywood Reporter.

Pēc Trampa viedokļa, ar necenzētajiem, pret viņu vērstajiem izteikumiem slavenā māksliniece kaitējusi protestu akcijas reputācijai, kas notikusi nākamajā dienā pēc viņa inaugurācijas.

Не мой президент - акции против победы Трампа на выборах прошли в США - Sputnik Latvija
Politika
ASV tūkstošiem cilvēku protestē pret Trampa uzvaru

Viņš paudis, ka dziedātājas rīcība pazemo ASV, un viņa ir "pretīga". "Godīgi sakot, viņa ir pretīga," —Trampa teikto citē amerikāņu laikraksts.

Šī nav pirmā Trampa reakcija uz protestiem sakarā ar viņa stāšanos amatā. Piemēram, 21. janvārī, jau pēc inaugurācijas ASV prezidents uzdeva jautājumu, kāpēc šo akciju dalībnieki nepiedalījās vēlēšanās, bet izgāja ielās.

Vēlāk pati Madonna paziņojusi savā Instagram kontā, ka viņas teiktais izrauts no konteksta. Pēc viņas teiktā, viņa gribot "uzmundrināt sievietes un likteņa varā pamestus cilvēkus, lai viņi nekristu izmisumā, bet apvienotos." Dziedātāja uzsvērusi, ka viņas vārdus (piemēram, par vēlmi uzspridzināt Balto namu) nevajadzētu interpretēt kā aicinājumu vardarbībai.

Ziņu lente
0