Robežsargi aizturējuši Albānijas pilsoni ar viltotiem dokumentiem

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Lidostas "Rīga" robežkontroles punktā konstatēts uz Londonu izceļojošs Albānijas pilsonis ar viltotu Bulgārijas pilsoņa pasi un identifikācijas karti.

RĪGA, 24. janvāris — Sputnik. Robežsargi pagājušajā diennaktī aizturējuši Albānijas pilsoni, kuram bija viltota pase un identifikācijas karte, vēsta aģentūra LETA.

Kā aģentūru informēja Valsts robežsardzē, lidostas "Rīga" robežkontroles punktā konstatēts uz Londonu izceļojošs Albānijas pilsonis ar viltotu Bulgārijas pilsoņa pasi un identifikācijas karti.

Lidosta Rīga. Ziemeļu piestātne. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Taps lidmašīnu pasažieru reģistrs terorisma apkarošanas pasākumu ietvaros

Par viltotu dokumentu izmantošanu sākts kriminālprocess. Vīrietis tika aizturēts un ievietots Valsts policijas Īslaicīgas aizturēšanas vietā.

Tāpat lidostas "Rīga" robežkontroles punktā ieceļošana Latvijā liegta Panamas pilsonim, jo ārzemniekam nebija derīga ceļošanas dokumenta, un Azerbaidžānas pilsonim, jo ārzemnieks nevarēja pamatot ieceļošanas mērķi un apstākļus, kā arī viņam nebija veselības obligātās apdrošināšanas polises un pietiekamu iztikas līdzekļu Šengenas zonas valstu apmeklējumam.

Savukārt Silenes robežkontroles punktā ieceļošana Latvijā tika liegta diviem Baltkrievijas pilsoņiem, jo ārzemniekiem nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas. Visas personas tika atgrieztas izceļošanas valstīs.

Kopumā pirmdien, 23.janvārī, Valsts robežsardzes amatpersonas uz ārējām robežām un valsts iekšienē konstatēja 20 likumpārkāpējus.

Ziņu lente
0