IBU pilnībā attaisnojusi 22 no 29 Krievijas biatlonistiem

© Sputnik / Константин Чалабов / Pāriet pie mediju bankasIBU pilnībā attaisnojusi 22 no 29 Krievijas biatlonistiem. Foto no arhīva
IBU pilnībā attaisnojusi 22 no 29 Krievijas biatlonistiem. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Divdesmit divi Krievijas sportisti pilnībā attaisnoti. Līdz 5. februārim Krievijas biatlonistu savienība (KBS) sniegs paskaidrojumus attiecībā uz pārējiem biatlonistiem.

RĪGA, 22. janvāris — Sputnik. Starptautiskā biatlonistu savienība (IBU) pierādījumu trūkuma dēļ pārtraukusi 22 no 29 lietām, kas bija ierosinātas pret Krievijas biatlonistiem aizdomās par dopinga lietošanu, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz "R-Sport".

Tādējādi pašlaik IBU turpina izmeklēšanu pret septiņiem Krievijas sportistiem.

Олимпийские кольца - Sputnik Latvija
UKAD vadītājs uzskata, ka Krievija jāatstādina no 2018. gada Olimpiskajām spēlēm

Anterselvā (Itālija) norisinās Starptautiskās biatlonistu savienības izpildu komitejas ārkārtas sēde, kurā tiek izskatīti IBU komisijas izmeklēšanas rezultāti attiecībā uz neatkarīgas WADA komisijas Ričarda Maklarena vadībā paziņojuma slēdzieniem.

Decembrī Starptautiskās biatlonistu savienības vadītājs Anderss Bessebergs paziņojis IBU, ka saskaņā ar Ričarda Maklarena vadītās izmeklēšanas komisijas slēdzienu par dopingu Krievijas sportā, saņēmis no WADA sarakstu ar 31 Krievijas biatlonistu uzvārdu, kuri tiek turēti aizdomās par dopinga lietošanu. Vēlāk savienība pieņēma lēmumu sākt izmeklēšanu pret KBS un 29 Krievijas biatlonistiem.

Ziņu lente
0