Sputnik ir NTV talantu šova starptautiskais partneris

© Sputnik / NovozheninaŠova "Tu esi superzvaigzne!" vadītājs būs TEFI balvas ieguvējs Vadims Takmeņjovs
Šova Tu esi superzvaigzne! vadītājs būs TEFI balvas ieguvējs Vadims Takmeņjovs - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Konkursā "Tu esi superzvaigzne!" piedalīsies bērnu namu un internātskolu audzēkņi un bērni no audžuģimenēm.

RĪGA, 19. decembris — Sputnik. Ziņu aģentūra un starptautiskais radio Sputnik ir kļuvis par bērnu dziesmu konkursa "Tu esi superzvaigzne!" informatīvo partneri. Konkursu organizē Krievijas telekompānija NTV, tas startēs 2017. gada sākumā.

Sputnik lasītājiem būs iespēja uzzināt par šova jaunumiem, sekot šova dalībnieku panākumiem, kā arī būs piekļuve ekskluzīviem foto un video materiāliem.

Jaunais NTV projekts "Tu esi superzvaigzne!" dos iespēju paziņot par sevi talantīgiem bērniem, kuri palikuši bez vecāku apgādības.

Sputnik dāvā Ziemassvētku ekskursiju pa Vecrīgu - Sputnik Latvija
Sputnik dāvā Ziemassvētku ekskursiju pa Vecrīgu

Konkursā "Tu esi superzvaigzne!" piedalīsies bērnu namu un internātskolu audzēkņi un bērni no audžuģimenēm.

Talantīgi bērni no bijušajām PSRS republikām vecumā no 7 līdz 18 gadiem varēs demonstrēt savas vokālās spējas profesionālai žūrijai un miljoniem skatītāju, viņiem būs iespēja sadarboties ar labākajiem producentiem un mūzikas pedagogiem.

Šova "Tu esi superzvaigzne!" vadītājs būs TEFI balvas ieguvējs Vadims Takmeņjovs.

"Mēs paziņojām par kastingu ēterā, un mūsu aicinājumam atsaukušies simtiem bērnu namu. Mēs saņēmām aptuveni 800 pieteikumus, kuros sociālo iestāžu vadītāji raksta, ka viņiem ir talantīgi bērni, kuriem nav iespēju, t.sk. arī finanšu piedalīties talantu šovos, ko mūsdienu TV tagad netrūkst," — stāsta Vadims Takmeņjovs.

"Telekompānija NTV segs ne tikai visus izdevumus, kas saistīti ar bērna piedalīšanos konkursā, bet arī uzņemsies organizatorisko jautājumu risināšanu, tostarp arī mazo dalībnieku psiholoģisko adoptāciju. Bērnus gaida ne tikai filmēšanās programmā un mēģinājumi. Mēs organizējam viņiem mācības atbilstoši skolas programmai un sagatavosim daudz pārsteigumu," — viņš piebilda.

Konkurss "Tu esi superzvaigzne!" notiek ar Krievijas Izglītības un zinātnes ministrijas atbalstu. Visos posmos bērnus pavadīs likumīgie pārstāvji, medicīnas personāls, pasniedzēji un psihologi.

Ziņu lente
0