Baltijas valstu aizsardzības ministri vēlas vēl ciešāku savstarpējo sadarbību

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Latvijas aizsardzības ministrs Raimonds Bergmanis paudis gandarījumu par saviem jaunajiem kolēģiem, ar kuriem tā bijusi pirmā tikšanās pēc viņu apstiprināšanas amatā.

RĪGA, 14. decembris — Sputnik. Baltijas valstu aizsardzības ministri vakar tikšanās laikā Tallinā bijuši vienisprātis, ka savstarpējā valstu sadarbība aizsardzības jomā kļūs vēl ciešāka, aģentūru LETA informēja Aizsardzības ministrijā.

Раймонд Бергманис министр обороны Латвии - Sputnik Latvija
Aizsardzības ministrs atradis Nacionālo bruņoto spēku komandiera amata kandidātu
Ministri pārrunājuši Baltijas valstu līdzšinējo sadarbību aizsardzības jomā un nākotnes uzdevumus, tai skaitā sabiedroto spēku uzņemšanu pēc NATO Varšavas samitā pieņemtā lēmuma par daudznacionālo bataljona lieluma kaujas grupu izvietošanu Baltijas valstīs. Tāpat runāts par kopīgām militārajām mācībām.

Latvijas aizsardzības ministrs Raimonds Bergmanis (ZZS) paudis gandarījumu par saviem jaunajiem kolēģiem, ar kuriem tā bijusi pirmā tikšanās pēc viņu apstiprināšanas amatā. Bergmanis atzīmēja, ka abi ministri ir ar lielu pieredzi valsts pārvaldē un politikā.

"Esmu pārliecināts, ka turpmākās sarunas un nākotnes sadarbība būs veiksmīga, un kopā mēs pieņemsim nozīmīgus lēmumus Baltijas valstu drošības stiprināšanai," — atzinis ministrs.

Bergmanis vakar devās trīs dienu darba vizītē uz Igauniju, lai piedalītos Baltijas valstu aizsardzības ministru sanāksmē, kas turpināsies arī šodien.

 

Ziņu lente
0