Video

Krievijas AM oficiālais pārstāvis brīdina par provokācijām Alepo

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijas Aizsardzības ministrijas oficiālais pārstāvis ģenerālmajors Igors Konašenkovs pastāstīja par civiliedzīvotāju izvešanu no austrumu Alepo un ieteica teroristiem atturēties no provokācijām. Viņš aicināja sniegt Sīrijas iedzīvotājiem humāno palīdzību.

Krievijas Aizsardzības ministrijas oficiālais pārstāvis ģenerālmajors Igors Konašenkovs atzīmēja, ka Samierināšanās centrs divu diennakšu laikā izvedis no austrumu Alepo aptuveni 50 tūkstošus cilvēku un informēja, ka ieročus nolikuši 1217 kaujinieki.

Ģenerālmajors ieteica teroristiem un kaujiniekiem atteikties no iespējamām provokācijām un brīdināja, ka Centrs pastāvīgi kontrolē situāciju uz zemes un gaisā.

"Brīdinām teroristus un tā saucamās mērenās opozīcijas kaujiniekus, kā arī vēršamies pie viņu aizbildņiem. Nemēģiniet veikt provokācijas un apšaudīt mierīgos iedzīvotājus, kuri dodas cauri humānajiem koridoriem," — uzsvēra Aizsardzības ministrijas pārstāvis.

Krievijas Samierināšanās centrs organizējis pilsoņu izvešanu no Alepo austrumu kvartāliem pa humānajiem koridoriem Karim Huna un El Mahajara rajonā. Sīrijas valdība kontrolē 93% Alepo teritorijas.

Ziņu lente
0