RT ēterā translēta WADA vadības neformālā saruna par Krieviju

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Telekanāla RT ēterā nokļuvusi Pasaules Antidopinga aģentūras (WADA) vadītāju Olivjē Niglija un Kreiga Ridija neformālā saruna par RUSADA turpmāko dalību tās darbībā. Saruna notikusi WADA dibinātāju padomes sēdes kuluāros Glāzgovā 20. oktobrī.

Telekanāls RT informē, ka WADA ģenerāldirektors Olivjē Niglijs neformālā sarunā ar Kreigu Ridiju, kurš no jauna ievēlēts WADA vadītāja postenī, pavēstījis: organizācija netiecas atjaunot RUSADA dalību. "Mēs netiecamies pēc Krievijas atgriešanās. Viņi var atgriezties, ja rīkosies pareizi. Mēs šajā jautājumā strādājam ar Starptautisko Vieglatlētikas asociāciju un Starptautisko Paralimpisko komiteju," – teicis Niglijs.

Iepriekš, 20. oktobrī Neatkarīgās sabiedriskās antidopinga komisijas vadītājs Vitālijs Smirnovs informēja aģentūru "R-Sport", ka Ridijs plāno darīt visu iespējamo, lai atjaunotu RUSADA dalību WADA.

2015. gada novembrī WADA neatkarīgā komisija apsūdzēja Krieviju par antidopinga noteikumu pārkāpumiem. Tika apturēts Maskavas Antidopinga laboratorijas darbs, kā arī pieņemts lēmums par RUSADA neatbilstību WADA kodeksam.

Ziņu lente
0