Nadežda Savčenko: Augstākajā Radā strādā auni

© Sputnik / Стрингер / Pāriet pie mediju bankasЗаседание Верховной рады Украины
Заседание Верховной рады Украины - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Ukrainas Augstākās Radas deputāte Nadežda Savčenko ierosinājusi likumprojektu jautājumā par izmeklēšanas laikā cietumā pavadītā laika ieskaitīšanu brīvības atņemšanas laikā.

RĪGA, 16. novembris — Sputnik. Ukrainas Augstākās Radas deputāte Nadežda Savčenko paudusi neapmierinātību ar to, ka deputāti ievieš grozījumus viņas ierosinātajā likumprojektā un nosaukusi savus kolēģus par auniem, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz "112 Ukraina" sniegto informāciju.

"Jūs neaizsargājat un necenšaties strādāt godīgi. Jūs politiski spekulējat un vēlreiz visiem pierādāt, ka esat auni. Tikai vienam aunam ragi ir varenāki nekā citam, taču patiesībā visi ir auni…" – telekanāls citēja bijušās lidotājas teikto.

Iepriekš Nadežda Savčenko ierosināja iepriekšējā ieslodzījuma laiku ņemt vērā brīvības atņemšanas periodā un vienu iepriekšējā ieslodzījumā pavadīto dienu pielīdzināt divām dienām citumā. Tomēr ierosinātie grozījumi nosaka, ka šie noteikumi neattiecas uz recidīvistiem. Pie tam, pēc Savčenko domām, izmeklēšanai ir visvienkāršāk uzlikt vainu recidīvistiem.

Politiķe paziņojusi, ka deputāti neko nevēlas mainīt, jo viņiem ir "slinkums" un viņus "tāda sistēma apmierina", informē "112 Ukraina".

Ziņu lente
0