Politika

Boiko un Ļaško sakaujas Ukrainas Augstākās Radas sēdes laikā

© Sputnik / Стрингер / Pāriet pie mediju bankasUkrainas Augstākās Radas sēde. Foto no arhīva
Ukrainas Augstākās Radas sēde. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Ļaško apvainojis Boiko par to, ka viņš braucot uz Maskavu par norādījumiem. Pēc tam "Opozīcijas bloka" līderis iesitis radikāļu vadītājam.

RĪGA, 14. novembris — Sputnik. "Opozīcijas bloka" frakcijas līderis Jurijs Boiko un Ukrainas Radikālās partijas vadītājs Oļegs Ļaško sakaujas Ukrainas Augstākās Radas padomes sēdes laikā, ziņo RIA Novosti.

Par konflikta iemeslu tika nosaukti Ļaško apvainojumi par to, ka Boiko braucot uz Maskavu par norādījumiem. Pēc tam "Opozīcijas bloka" līderis iesitis radikāļu vadītājam.

Turklāt Ļaško paziņojis, ka Boiko kopā ar Ļevočkinu (Sergejs Ļevočkins — prezidenta Janukoviča administrācijas vadītājs — red.) braucot pa Maskavas obkomiem (obkoms — apgabala komitēja — red.), tajā pašā laikā kad citi "brauc pa Briseles obkomiem".

"Kad uz ciemu pie cilvēkiem brauksiet? Kad uz šahtu pie ogļračiem un metalurgiem brauksiet?" — uzrunāja Ļaško klātesošos.

Turklāt uzdeva jautājumu Ukrainas Drošības dienestam, kāpēc politiķi, pēc viņa domām, "brauc pa Maskavu un joprojām nesēž cietumā".

Pēc šiem vārdiem Boiko, kurš sēdēja līdzās iesita viņam. Parubijs pieprasīja disciplīnu zālē un lūdza Boiko uzvesties korekti, pēc tam "Opozīcijas bloka" līderis bez komentāriem atstāja padomes sēdi.

Ziņu lente
0