Ivanovā gāzes sprādzienā sagrauta māja, pieci cilvēki gājuši bojā

© Sputnik / Maxim Blinov / Pāriet pie mediju bankasĀtras palīdzības mašīna. Foto no arhīva
Ātras palīdzības mašīna. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Sprādziens noticis 12 dzīvokļu ēkas otrajā stāvā. Viena no kāpņu telpām ir pilnībā sabojāta. Izglābti seši cilvēki. Zināms, ka par traģēdijas upuriem kļuvuši pieci cilvēki

RĪGA, 6. novembris — Sputnik. Gāzes sprādziena rezultātā Krievijas pilsētā Ivanovā sabrukusi daļa divstāvu mājas, pieci cilvēki gājuši bojā, vēsta RIA Novosti.

Krievijas Ārkārtas situāciju ministrijā paskaidroja, ka sprādziens noticis divstāvu mājas otrajā stāvā.

Apgabala Iekšlietu ministrijas pārvaldē pastāstīja, ka "nogruvums ir ļoti liels". Resora oficiālais pārstāvis Vjačeslavs Radostins pavēstīja, ka negadījuma rezultātā pilnībā sabrukusi viena no mājas kāpņu telpām, cietuši četri dzīvokļi.

Uzreiz pēc incidenta glābējiem izdevies evakuēt sešus cilvēkus. Turklāt viens no cietušajiem ir kritiskā stāvoklī, vēl viens — vidēji smaga stāvoklī.

Tikmēr glābēji jau izvilkuši no drupām piecu upuru ķermeņus. "Pieci cilvēki gājuši bojā: trīs sievietes, vīrietis un četrus gadus veca meitene," — informē Krievijas Ārkārtas situāciju ministrijas pārstāvis.

Savukārt Krievijas Ārkārtas situāciju ministrijas Centrālā reģionālā centra preses dienesta vadītāja vietas pagaidu izpildītāja Svetlana Taišmanova informēja, ka ugunsgrēka pēc sprādziena nebija.

Sakarā ar negadījumu bija uzsāka pirmsizmeklēšanas pārbaude.

Ziņu lente
0