Video

Viss no saviem laukiem: Baltkrievijas prezidents cienā Stīvenu Sīgalu

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Aleksandrs Lukašenko organizēja neformālu tikšanos ar amerikāņu aktieri. Skatieties video, ar ko Baltkrievijas līderis cienāja Holivudas zvaigzni un par ko nācās nožēlot Sīgalam pēc tikšanās.

Kā ziņo Baltkrievijas valsts prezidenta preses dienests, Stīvens Sīgals atzinās, ka sen sapņojis iepazīties ar Aleksandru Lukašenko. Apmeklējot Minsku, aktieris uzstājīgi lūdza tikšanos ar Baltkrievijas līderi.

Aleksandrs Lukašenko savā treniņtērpā un slavenais Holivudas aktieris ķīniešu tradicionālajā tērpā tikās Valsts prezidenta rezidencē ezera krastā. Sīgalam parādīja populārākās kultūras Baltkrievijas saimniecībā, kā arī jaunu virzienu Baltkrievijas lauksaimniecībā— ķirbjaugu kultūras. Izrādījās, ka amerikāņu viesis zina vārdu "buļba".

Prezidenta rezidencē rīkotajā mielastā viesiem piedāvāja Baltkrievijas nacionālās virtuves ēdienus no dabīgiem produktiem. "Lūk, te ir bietes, par ko stāstīju (savā lauku rezidencē — Sputnik). Te ir tikko pagatavoti kartupeļi. Kāposti, sēnes, speķis. Viss no saviem laukiem," — teica Lukašenko.

Uz prezidenta galda arī bija siļķe ar sīpoliem, gaļas uzkodas, un tradicionālā baltkrievu aukstā zupa. Lukašenko viesiem novēlēja labu apetīti.

Vizītes noslēgumā Baltkrievijas līderis pasniedza Sīgalam dāvanas— dunci, fotoalbumu ar autogrāfu un lina galdautu. Aktieris nožēloja, ka nav iedomājies par dāvanām Baltkrievijas valsts vadītājam.

Ziņu lente
0