airBaltic pievienojusies pokemonu medībām

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
airBaltic ir pirmā aviokompānija pasaulē, kas oficiāli paziņojusi, ka piedalās virtuālo radījumu medībās.

RĪGA, 21. jūlijs — Sputnik. Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic piedāvā saviem pasažieriem iespēju laimēt biznesa klases aviobiļetes pokemonu medībās.

"AirBaltic ieņem vietu starp 10 inovatīvākajām lidsabiedrībām pasaulē. Mūsu klienti aizvien vairāk aizraujas ar spēli Pokémon Go, tāpēc mēs būsim pirmā aviokompānija pasaulē, kas arī pievēršas šai spēlei, lai ceļošanu padarītu jautrāku," — portālam Reitingi.lv sacīja airBaltic viceprezidents e-komercijas jautājumos Jouni Oksanens.

Starts PokeHunt medībām tika dots kompānijas lapā Facebook.

Pokemonu ķeršanā var piedalīties ikviens, kurš apmeklē Rīgu vai iegādāsies biļetes citiem virzieniem airBaltic kasēs Rīgas lidostā. Populārās spēles faniem tiek piedāvāts noķert pokemonu, publicēt ekrānuzņēmumu ar heštegu #airBalticPo un laimēt biļetes ceļojumam biznesa klasē.

Sestdien viedtālruņu aplikācija Pokémon Go kļuva oficiāli pieejama Baltijas valstīs.

Rīgas policija ir sastādījusi noteikumus, kuros izskaidro, kā jārīkojas, lai negūtu traumu un nepārkāptu likumu spēles laikā. Latvijas Dzelzceļš arī pievienojās policijai ar lūgumu neķert pokemonus uz dzelzceļa sliedēm.Minētos noteikumus savā lapā sociālajā tīklā Facebook publicējis arī Rīgas mērs Nils Ušakovs. Šeit ar tiem iespējams iepazīties gan latviešu, gan krievu valodās.

Ziņu lente
0