Klintone otrreiz kļuvusi par vecmāmiņu

© Sputnik / Nikita ShokhovКандидат в президенты США от Демократической партии Хиллари Клинтон во время предвыборного ралли в городе Луисвилл штата Кентукки
Кандидат в президенты США от Демократической партии Хиллари Клинтон во время предвыборного ралли в городе Луисвилл штата Кентукки - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Hilarija sacenšas ar Trampu ne tikai par amerikāņu vēlētāju balsīm, bet arī par ātrāku ģimenes pieaugumu.

RĪGA, 19. jūnijs — Sputnik. ASV prezidenta amata kandidāte no Demokrātiskās partijas Hilarija Klintone otro reizi kļuvusi par vecmāmiņu, viņas meitai piedzimis dēls, par šo informē lielākā daļa pasaules izdevumu, kuru vidū ir New York Times, International Business Times, Guardian, Daily Mail, Washington Post, Hill un citi.

Hilarija Klintone Āzijas un Klusā okeāna ekonomiskās sadarbības līderu apspriedē - Sputnik Latvija
Klintone pastāstīja, kad Baltijas valstis sāks tuvināties Krievijai

"Šobrīd mēs ar Marku esam pārpildīti ar pateicību un mīlestību, mēs svinam mūsu dēla Eidena Klintona Mezvinski dzimšanas dienu," — citē laikraksti Klintones Tviteri. Čelsija Klintone apprecējusies ar baņķieri Marku Mezvinski. 2014. gadā viņiem piedzimusi meita Šarlote.

"Mēs tiekam aplaimoti ar to, ka Čelsija un Marks sveicinājuši pasaulē mazo Šarlotes brālīti," — teikts Bila un Hilarijas Klintonu paziņojumā, ko citē laikraksts New York Times.

Laikraksts atgādina, ka šogad Klintones pretinieka republikāņa Donalda Trampa meitai Ivankai piedzimis trešais bērns, kas ir Trampa astotais mazbērns.

Ziņu lente
0