Lavrovs pārrunāja ar Francijas ĀM vadītāju situācijas noregulēšanu Ukrainā

© Sputnik / Александр Вильф / Pāriet pie mediju bankasМинистр иностранных дел РФ Сергей Лавров
Министр иностранных дел РФ Сергей Лавров - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Tālruņa sarunas laikā ministri pārrunāja "Normandijas četrinieka" atbalsta uzdevumus saistībā ar Minskas vienošanos īstenošanu, kā arī Kalnu Karabahas konflikta noregulēšanas jautājumus un atsevišķus Francijas-Krievijas kontaktu aspektus.

RĪGA, 1. jūnijs — Sputnik. Krievijas Ārlietu ministrijas vadītājs Sergejs Lavrovs telefonsarunā ar Francijas ārlietu ministru Žanu Marku Ero, pārrunāja situāciju Ukrainā, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz Krievijas ārpolitikas institūcijas paziņojumu.

Krievijas ārlietu ministrs Sergejs Lavrovs. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Lavrovs: Krievija neuzskata sankciju atcelšanu par aktuālu jautājumu

Krievijas ĀM norāda, ka "ministri pārrunāja "Normandijas četrinieka" atbalsta uzdevumus saistībā ar Minskas vienošanos īstenošanu, kā arī Kalnu Karabahas konflikta noregulēšanas jautājumus un atsevišķus Francijas-Krievijas kontaktu aspektus".

"Tika apspriesta Tuvo Austrumu konflikta mierizlīguma tematika starptautiskās tikšanos kontekstā, kas notiks 2016. gada 3. jūnijā Parīzē. Sergejs Lavrovs augsti novērtēja Francijas puses pūles šī foruma sagatavošanā, izteica cerību, ka Tuvo Austrumu "kvarteta" materiāli, kas ir starptautiskās starpniecības instruments starp palestīniešiem un izraēliešiem, tiks pieprasīti gaidāmā pasākuma Parīzē ietvaros," — teikts ziņojumā.

Ziņu lente
0