Salnas neatkāpsies līdz aprīļa beigām

© Sputnik / Игорь Подгорный / Pāriet pie mediju bankasУтки на льду
Утки на льду - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Sinoptiķi sola, ka arī nākamnedēļ naktīs saglabāsies temperatūra zem 0 grādu atzīmes.

RĪGA, 25. aprīlis — Sputnik. Svētdien no rīta Latvijas centrālajos rajonos krita slapjš sniegs. Pēc meteorologu novērojumiem, aprīļa otrajai pusei šādi laika apstākļi nav raksturīgi.

Visintensīvāk sniga Kurzemē, Rīgā, Bauskā, Dobelē un Jelgavā, informēja aģentūru LETA Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Pašlaik nokrišņu zona atrodas virs Rīgas un virzās uz ziemeļiem. Atsevišķos rajonos arī nākamnedēļ iespējams slapjš sniegs.

Zemgalē slapjo sniegu dažkārt pavadīja pērkona dārdi.

Vēss laiks Latvijā vērojams jau otro nedēļu. Nākamnedēļ naktīs temperatūra vēl var noslīdēt zemāk par nulli, dienā gaisa temperatūra sasniegs +6-11 grādus.

Saulains un sauss laiks gaidāms nedēļas pirmajā pusē. Trešdien gaiss iesils līdz +9-14 grādiem, taču pēc tam Latvijā ieradīsies jauna nokrišņu zona, un pēdējās aprīļa dienās būs drūmas un aukstas.

Šogad ziema bija sniegaina: gandrīz visu janvāri sniegs sniga visā valsts teritorijā. Janvārī Rīgas privāto automašīnu īpašniekiem bija iespēja bez maksas izmantot pilsētas transportu, lai neapgrūtinātu sniega savācēju darbu.

Ziņu lente
0