Pieejama arī Sputnik Latvija mobilā lietotne

© Sputnik / AlexTikhomirovМобильное приложение Sputnik Латвия в телефоне
Мобильное приложение Sputnik Латвия в телефоне - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Mobilā lietotne Sputnik iOS un Android platformām ir kļuvusi pieejama latviešu valodā.

RĪGA, 23. marts — Sputnik. Viedtālruņu lietotāji var režīmā 24/7 saņemt ziņas, pārlūkot fotogrāfijas un klausīties straumēšanas radio desmitiem pasaules valstu valodās.

Papildus lietotnei latviešu valodā lietotne Sputnik tāpat ir pieejama lietotājiem serbu, angļu, itāļu, poļu, abhāzu, portugāļu, ķīniešu, japāņu, vācu, franču, hindu, kirgīzu, turku, vjetnamiešu, baltkrievu, dari, dāņu, korejiešu, kurdu, norvēģu, puštu, persiešu, somu, zviedru, urdu, arābu, azerbaidžāņu, gruzīnu, moldāvu, uzbeku, igauņu, tadžiku un krievu valodā.

Sputnik lietotni var bez maksas lejupielādēt AppStore un GooglePlay veikalos.

Papildus pilnīgam dienas ziņu attēlojumam, jaunās lietotnes Sputnik lietotāji varēs lasīt ekspertu komentārus par aktualitātēm, redzēt analīzes un infografikas. Ar integrētu pakalpojumu palīdzību jebkuru informāciju varēs nekavējoties koplietot sociālajos tīklos.

Jaunajā produktā Sputnik ir īstenotas jaunākās pieejas, saskarne ir izveidota ērta un saprotama, bet dažādi iestatījumi ļauj ņemt vērā visu lietotnes iOS un Android platformas lietotāju intereses. Lietotne darbosies uz visiem mūsdienu viedtālruņiem ar iOS 6.0 un jaunākām un Android 4.0 un jaunākām operētājsistēmām.

Sputnik (sputniknews.com) — ziņu aģentūra un radio ar multivides informācijas centriem neskaitāmās valstīs. Sputnik ietver vietnes, analogo un ciparu apraidi, mobilās lietotnes un lapas sociālajos tīklos.

Ziņu lente
0