Lidmašīna ar Brazīlijas futbolistiem nogāzusies Kolumbijā

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Brazīlijas futbola kluba "Chapecoense" spēlētāji atradās lidmašīnā, kas nogāzusies Kolumbijā.

RĪGA, 29. novembris — Sputnik. Kolumbijā avarējusi pasažieru lidmašīna kurā atradās Brazīlijas futbola kluba "Chapecoense", ziņo Sputnik Brasil. Pēc vietējo mediju datiem, desmit cilvēki tika atrasti dzīvi.

Lidmašīnā, kas lidoja uz Kolumbijas pilsētu Medeljina, atradās 72 pasažieri un deviņi apkalpes locekļi. Brazīlijas kluba futbolisti brauca uz Dienvidamerikas kausa fināla spēli pret Kolumbijas "Atletico Nacional".

© AFP 2023 / NELSON ALMEIDABrazīlijas futbola kluba "Chapecoense" spēlētāji
Футболисты бразильского клуба Шапекоэнсе - Sputnik Latvija
Brazīlijas futbola kluba "Chapecoense" spēlētāji

Vietējie mediji ziņo, ka lidaparāts avarējis pie Launjonas pilsētas degvielas trūkuma dēļ. Informācijas avoti norāda, ka lidmašīna varēja ietriekties kalnos.

Aviācijas varas iestādes apstiprina lidmašīnas katastrofu.

"Apliecinām, ka kuģis ar reģistrācijas numuru CP2399 * pārvadāja "Chapecoense" komandas locekļus. Šķiet, ir izdzīvojušie," — teikts Hosē Marijas Kordovas vārdā nosauktās lidostas paziņojumā Twitter lapā.

Precīzu datu par aviokatastrofas iemesliem un izdzīvojušo skaitu pagaidām nav. Glābēji devās uz avārijas vietu, sākta izmeklēšana, negadījuma detaļas tiek precizētas. Pēc vietējo mediju informācijas, 10 aviokatastrofā izdzīvojušie tika hospitalizēti Rionegro pilsētas klīnikā.

Futbola spēle starp "Chapecoense" un "Atletico Nacional" bija ieplānota 30. novembrī. Twitter lietotāji pauž savu līdzjūtību.

Ziņu lente
0