Politika

Žirinovskis: "Lai vecmāmiņa Hilarija atpūšas"

© Sputnik / Кирилл Каллиников / Pāriet pie mediju bankasПредседатель ЛДПР Владимир Жириновский
Председатель ЛДПР Владимир Жириновский - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijas Liberāldemokrātiskās darba partijas vadītājs Vladimirs Žirinovskis uzskata, ka prezidenta vēlēšanās ASV uzvarējis labākais kandidāts.

RĪGA, 9. novembris — Sputnik. Prezidenta vēlēšanās ASV uzvarējis labākais kandidāts, kurš nedraud ar karu Krievijai, uzskata Krievijas Liberāldemokrātiskās darba partijas līderis Vladimirs Žirinovskis, vēsta RIA Novosti.

ASV prezidenta vēlēšanās uzvaru izcīnījis Republikāņu partijas kandidāts Donalds Tramps.

Дональд Трамп победитель президентских гонок в США - Sputnik Latvija
Politika
ASV prezidenta vēlēšanās uzvarējis Donalds Tramps

"Lūk, kāpēc Amerika balsoja par Trampu: sarežģīta situācija pasaulē, Hilarija (Klintone, demokrātu kandidāte – red.) draud ar karu, viņai Krievija ir ļaunākais ienaidnieks. Protams, lielākā daļa amerikāņu ilgojas pēc mierīgas dzīves," – paskaidroja Žirinovskis.

"Mēs, protams, ar prieku konstatējam, ka ASV uzvar labākais no abiem kandidātiem, starp kuriem izvēlējušies amerikāņu vēlētāji," – uzsvēra Žirinovskis. Taču viņš atgādināja, ka politologi un žurnālisti Krievijā nav prognozējuši Trampa uzvaru.

"Lai vecmāmiņa Hilarija atpūšas," – piebilda deputāts.

Liberāldemokrātiskās darba partijas līderis pauda cerību, ka ASV vēstnieks Krievijā Džons Tefts valsti pametīs. "Viņš ienīst Krieviju. Ukrainā viss apklusīs, sāksies sankciju atcelšana, noklusīs arī Tuvajos Austrumos, un visa cilvēce atvilks elpu," – secināja politiķis.

Ziņu lente
0