Opozīcija uzskata, ka Ukrainā tuvojas ekonomiskais krahs

© Sharon Hahn DarlinGrivna. Ukrainas valūta
Grivna. Ukrainas valūta - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Opozīcijas kustības "Ukrainas izvēle" līderis Viktors Medvedčuks uzskata, ka brīvās tirdzniecības līgums ar ES un vienošanās par asociāciju ved pie deindustrializācijas un sociāli ekonomiskā kraha.

RĪGA, 30. oktobris — Sputnik. Pašreizējos pārvaldes apstākļos Ukraina tuvojas sociāli ekonomiskajam kraham, uzskata Kijevas humanitārās apakšgrupas pārstāvis Donbasa jautājumos, opozīcijas kustības "Ukrainas izvēle" līderis Viktors Medvedčuks, vēsta RIA Novosti.

Города мира. Киев - Sputnik Latvija
Jo vairāk Ukrainā tuvojas ziema, jo lielāks kļūst valsts ienaidnieku skaits

"Pēc mūsu domām, Ukraina diemžēl stingrā solī iet pretī sociāli ekonomiskam kraham," — Medvedčuks pastāstīja intervijā programmas "Sestdienas ziņas" vadītājam Sergejam Briļevam.

Medvedčuks piebildis, ka brīvās tirdzniecības līgums ar ES un vienošanās par asociāciju ved pie deindustrializācijas un sociāli ekonomiskā kraha.

Viņš norādījis, ka līgums par brīvās tirdzniecības zonu ved pie ražošanas samazināšanās, cenu pieauguma, bezdarbnieku skaita palielināšanās un citām līdzīga veida sekām.

Politiķis intervijā uzsvēra, ka pašreizējā Ukrainas vara lielāku uzmanību pievērš politiskajiem procesiem nevis valsts ekonomikas nostiprināšanai.

"Ja pamatā ir nevis ekonomika, bet politika, vēl vairāk, es teiktu — pielīšanas politika, protams, ne par kādu ekonomiku nevar būt ne runas, kur nu vēl par tās attīstību," — paskaidroja Viktors Medvedčuks.

Ziņu lente
0