Sportistus no Irānas aplaupīja Riodežaneiro

© SputnikRiodežaneiro policisti. Foto no arhīva
Riodežaneiro policisti. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Irāņu vieglatlēti, atgriežoties savā numurā olimpiskajā ciematā pēc sporta pasākumiem, konstatēja, ka viņiem pazuduši 3,5 tūkstoši dolāru.

RĪGA, 14. augusts — Sputnik. No Irānas vieglatlētu numura olimpiskajā ciematā Riodežaneiro pazuduši aptuveni 3,5 tūkstoši dolāru, ziņo RIA Novosti, atsaucoties uz vietējiem medijiem.

Олимпиада 2016. Плавание. Пятый день - Sputnik Latvija
Latvijas peldēšanas federācijā briest vadības maiņa

Bija aplaupīti diska metējs, Olimpiādes —2012 sudraba medaļas ieguvējs Ehsans Haddadi, un sprinteris Ehsans Taftians.

Tiek ziņots, ka tas ievērojami sabojā garastāvokli irāniešiem.

Iepriekš krievu sportists Jevgēņijs Korotiškins kļuvis par bruņotas aplaupīšanas upuri Riodežaneiro, kur pašlaik norit vasaras Olimpiskās spēles. Šo informāciju viņš publicēja tīklā Instagram.

"Šodien pa ceļam uz restorānu Astor Ipanemas pludmales rajonā mani aplaupīja divi vīrieši ar ieročiem. Tūlīt gan gribu paziņot, ka man nekas nekait. Izšķīrāmies mierīgi. Es viņiem atdevu visu, kas bija kabatās, apmaiņā pret aizraujošu stāstu. Lēti, taču satraucoši," — viņš rakstīja sociālajā tīklā.

Šis nav pirmais uzbrukums sportistiem Rio. Iepriekš tika ziņots, ka vienā no pilsētas pludmalēm piekauts beļģu džudo cīnītājs. Noziedznieki uzbrukuši arī Melnkalnes olimpiskās delegācijas locekļiem un ierēdņiem no Portugāles.

Ziņu lente
0