Virtuālās pornogrāfijas festivāls Japānā

© AFP 2023 / IROZ GAIZKAВ очках виртуальной реальности на Международном фестивале
В очках виртуальной реальности на Международном фестивале - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Izstāde Tokijā, kurā bija redzamas dažnedažādas ierīces daudzveidīgai seksuālajai dzīvei, radīja tādu ažiotāžu, ka daudziem interesentiem neizdevās to apmeklēt milzīgo rindu dēļ.

RĪGA, 9. jūlijs – Sputnik. Japānā vērojams dzimstības kritums un iedzīvotāju novecošana, tomēr valsts pārdzīvo īstu erotisko tehnoloģiju bumu. 12. jūnijā Japānas galvaspilsētā Tokijā notika virtuālās realitātes gadžetu izstāde Adult VR Festival. Pasākums bija sensacionāls – rindas pie ieejas bija milzīgas.

Работница интимных услуг - Sputnik Latvija
NATO samita laikā Varšavā aktivizējās seksa pakalpojumu tirgus

Izstādē bija redzams liels skaits iekārtu, kas varētu noderēt festivāla apmeklētāju seksuālās dzīves dažādošanai. Starp gadžetiem bija redzami tādi aksesuāri, kā virtuālās realitātes brilles Oculus Rift un tā saucamās "omnidirectional camera" – daudzvirzienu kameras.

Viesu izklaidei organizatori ieviesa spēļu elementu ar speciālu piepūšamo leļļu palīdzību. Ja pie lelles piestiprināt viedtālruni un pašam uzlikt virtualās realitātes brilles, izveidosies virtuāls seksuālais kontakts ar personāžu briļļu ekrānā. Pie tam cilvēks jutīs visus pieskārienus, kas atainoti iekārtas displejā.

​Uzņēmums, kas nodarbojas ar VR festivāla popularizēšanu, vēlas aplaimot cilvēkus, kam radušās problēmas seksuālajā dzīvē un "atdalīt seksa funkciju no sabiedrības." Organizatori apgalvo, ka tuvāko 5 gadu laikā VR festivāls kļūs vēl populārāks un piesaistīs jaunus skatītājus.

Izstādes apmeklētāju skaits ievērojami pārsniedza organizatoru cerības, un pie ieejas sapulcējās milzīga rinda. Bija spiesta iejaukties policija, un daudziem interesentiem neizdevās apmeklēt pasākumu. Tagad organizatori plāno augusta vidū no jauna sarīkot festivālu, taču šim nolūkam viņi izvēlēsies plašākas telpas.

Ziņu lente
0