Politika

Klintoni satrauc Krievijas "iejaukšanās" ASV prezidenta vēlēšanās

© Sputnik / Nikita ShokhovHilarija Klintone. Foto no arhīva
Hilarija Klintone. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Bijušā valsts sekretāre apgalvo, ka viņai esot "uzticamas ziņas" par Maskavas nodomu ietekmēt vēlēšanu procesam. Viņa ir pārliecināta, ka bīstamība no Maskavas puses ir jānovērš "ātri un droši".

RĪGA, 6. septembris- Sputnik. Hilarija Klintone paziņoja par Maskavas "draudiem" iejaukties ASV prezidenta vēlēšanās; pēc kandidātes no demokrātiem teiktā, bīstamība jānovērš "ātri un droši", vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz Bloomberg.

Klintone. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
"Pie visa vainīgs Putins": amerikāņu izdevums izsmej Klintoni

Par Krievija "draudiem" Klintone pastāstīja žurnālistiem, atrodoties lidmašīnā priekšvēlēšanu kampaņas brauciena laikā. Bijušā valsts sekretāre apgalvo, ka viņai ir "uzticamas ziņas" par Maskavas nodomu ietekmēt vēlēšanu procesam. Tiesa, konkrētus pierādījumus tam, viņa nav piedāvājusi.

Pēc Klintones domām, draudi nāk no Krievijas prezidenta Vladimira Putina puses. Viņš un viņa palīgi uzskatot, ka varēšot saņemt "zināmu labumu", ietekmējot amerikāņu izvēlei.

Hilarija Klintone ir pārliecināta, ka bīstamība no Maskavas puses ir jānovērš "ātri un droši".

Cīņā par prezidenta posteni Hilarija Klintone ne vienu reizi vien ir izmantojusi "Krievijas faktoru". WikiLeaks dibinātājs Džulians Asanžs viņās priekšvēlēšanu kampaņu nosaucis par "antikrievisku histēriju", kuras laikā Klintones štābs visus uzskata par "krievu spiegiem".

Ziņu lente
0