Viedoklis

Kara lauka romāniņš

© Sputnik / Sergey MelkonovBrīvprātīgā Zemessardzes dienestā. Foto no arhīva
Brīvprātīgā Zemessardzes dienestā. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pēc Jura Ulmaņa aicinājuma pareizām latvietēm tikties ar pareiziem latviešiem iztēle uzstājīgi tēlo vienu un to pašu: brīvprātīgās no visas valsts dodas uz nometnēm un treniņiem, lai liktos gultās ar zemessargiem, dāvātu mīlu un celtu zemessargu cīņassparu.

Šķiet, patriotisms Latvijā kļūst aizvien kaismīgāks. Godīgām latviešu meitenēm nevajadzētu satikties ar vīriešiem, kuri nav Zemessardzē. Tādu domu pilnā nopietnībā savā atklātajā vēstulē paudis uzņēmējs, zemessargs un Latvijas Transatlantiskās organizācijas valdes loceklis Juris Ulmanis.

Vai tas jums neko neatgādina? Manuprāt, tas ir īstākais seksa džihāds! Brīvprātīgās no visas Latvijas sabrauc Zemessardzes nometnēs un treniņos, lai liktos gultā ar zemessargu, dāvātu mīlu un celtu zemessargu cīņassparu.

Zemessardze. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Zemessargs aicina Latvijas dāmas netikties ar vīriešiem, kuri nav Zemessardzē

Manāms arī reliģiskais aspekts. Ulmanis piemin Ričardu Roru — Latvijā un pasaulē cienītu franciskāņu mūku. Viņš raksta, ka nereti lielu savaldību un briedumu viņš sastapis tieši militārpersonās. Ja kareivja arhetipa daļu vīrietī pareizi izglīto, viņš kļūst par bruņinieku. Pretējā gadījumā šis spēks veicina varmākas rašanos. Vīri, vai tad jūs to negribat? Dāmas, vai tad jūs par tādiem nesapņojat?

Atlicis tikai pasolīt zemessargam ne tikai stabilitāti, labu atalgojumu, karjeras attīstību, milzum daudz citu iespēju, bet arī — gadījumā, ja viņš kritīs kaujas laukā — nokļūšanu paradīzē, kur viņu gaidīs bonuss — pārsimt jaunavas.

Aģitētājs min statistiku, kas liecina, ka no visiem Latvijas iedzīvotājiem — 1 miljona 969 tūkstošiem cilvēku — Zemessardzē ir aptuveni 9 tūkstoši brīvprātīgo un veterānu, no kuriem, starp citu, 15 % ir sievietes. Tātad organizācijā ir tikai 7650 vīrieši — 1,65% iedzīvotāju! Aprēķins ir vienkāršs — pārējie 98,35%, kuri nesastaps atsaucību no sieviešu puses, gribot negribot iestāsies zemessargos.

Tas jau ir seksisms un vīriešu feminisms, velns parāvis! Un ko iesākt tiem 15% zemessargu-sieviešu. Vai tad viņas nav cilvēki? Viņas pēc mīlestības neilgojas? Būsim konsekventi. Dārgie Latvijas vīrieši! Netiecieties ar sievietēm, ja viņas nav Zemessardzē. Viņas nav jūsu cienīgas.

Starp citu, Latvijas Transatlantiskās organizācijas un Aizsardzības ministrijas plānos iznākusi neliela ķēpa. Kā zināms, AM izdomājusi, kā vajadzības brīdī palielināt brīvprātīgo skaitu, kuri būtu gatavi sargāt valsti.

Pat tie, kas nevēlas iestāties Zemessardzē laika trūkuma dēļ, var saņemt apmācību un stāties rezervistu rindās. Ko iesākt ar šo kontingentu? Mīlēt vai pagaidīt? Dārgais, šodien tu man esi rezervistos.

Ziņu lente
0