Krievijas jurista fotogrāfija publicēta "Motorola" slepkavas vietā

© Sputnik / Геннадий Дубовой / Pāriet pie mediju bankasDoņeckas zemessargu bataljona komandieris Arsēnijs Pavlovs. Foto no arhīva
Doņeckas zemessargu bataljona komandieris Arsēnijs Pavlovs. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Maskavietis Maksims Čapis pavēstījis, ka sociālajos tīklos izplatītajā latviešu algotņa Marka Ozoliņa fotogrāfijā patiesībā attēlots viņš. Marks Ozoliņš tiek turēts aizdomās par Doņeckas zemessargu bataljona komandiera Arsēnija Pavlova slepkavību.

RĪGA, 20. oktobris — Sputnik. Avīze "Izvestija" ziņo, ka latviešu algotņa Marka Ozoliņa fotogrāfijā, kas vakar izplatījās internetā, patiesībā redzams jurists no Maskavas Maksims Čapis. Šo informāciju izdevumam sniedzis pats jurists.

Vakar "Luganskas vēstnesis" nosauca par zemessargu komandiera Arsēnija Pavlova — "Motorola" slepkavību aizdomās turamo personu. Publikācija Twitter tīklā liecināja, ka tas ir Marks Ozoliņš, algotnis no Latvijas. Noziedznieks tiek meklēts, — ziņoja "Luganskas vēstnesis".

Maksims Čapis pastāstīja "Izvestija", ka bijis ļoti pārsteigts par publicētajām fotogrāfijām — no sociālajiem tīkliem viņš tās nodzēsis jau pirms trim gadiem.

"Bail pat iet uz sabiedriskām vietām, kad tava fotogrāfija stāv līdzās ziņai, ka tiec turēts aizdomās par slepkavību," — piezīmēja Čapis.

Viņš paskaidroja, ka tas nav pirmais šāda veida gadījums — pavasarī viņa sievas Jeļenas fotogrāfija ilustrējusi informāciju par žurnālistes bojāeju Donbasā.

Jurists uzsvēra, ka jau ilgu laiku neapspriež notikumus Ukrainā, un notikušais viņu satraucis.

Vēlāk "Luganskas vēstneša" kontā Twitter parādījās paziņojums, kurā konta autori atvaunojās Maksimam. Ierakstā teikts, ka nepārbaudītā informācija publicēta "emociju vētras apstākļos."

Ziņu lente
0