No Lietuvas pāri Krievijas robežai kontrabandā vesti četri Porsche Cayenne

© Foto : ФТС РоссииDzelzceļa preču vagonu sastāva apskate muitas postenī
Dzelzceļa preču vagonu sastāva apskate muitas postenī - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijas muitas darbinieki konstatējuši, ka kravā, kurā deklarēti tīrīšanas līdzekļi, atrodas četras luksa klases automašīnas – Porsche Cayenne.

RĪGA, 14. oktobris — Sputnik. Preču vilciena apskates gaitā krievu muitnieki atraduši četras automašīnas Porsche Cayenne, lai arī saskaņā ar dokumentāciju kravā atradās "tīrīšanas līdzekļi", vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz Krievijas Federālā muitas dienesta vietni internetā.

Interpola sākotnējā pārbaude apliecināja, ka viena no šīm automašīnām ir nozagta Eiropas Savienībā.
Automašīnas tika atrastas, pārbaudot vilcienu pie Latvijas un Krievijas robežas Pleskavas apgabalā. Pavaddokumenti liecina, ka prece tiek pārvesta no Viļņas uz Tadžikistānu.

"Muitas pārbaudes laikā muitnieki atvēra vagonu un konstatēja, ka aiz pulvera maisiem atrodas paliktņi ar keramzītbetona blokiem. Preces izkraušanas un nosvēršanas laikā tika atrasta nedeklarēta prece — četras lietotas automašīnas Porsche Cayenne," — teikts ziņojumā.

Visiem transporta līdzekļiem bija demontēti daži elementi autmašīnas salonā, riteņi un korpusa daļas.

Sakarā ar nepatiesu datu sniegšanu muitas iestādei un transporta līdzekļu nelikumīgu pārvietošanu pāri muitas robežām ierosināta lieta par administratīvo pārkāpumu.

Ziņu lente
0