Firmas vadītājs meklē palīgu pokemonu medībām, alga – 980 dolāri

© Sputnik / Александр Кряжев / Pāriet pie mediju bankasPokemon Go. Foto no arhīva
Pokemon Go. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Apsēstība ar Pokemon Go kļūst arvien trakāka. Spēle jau izraisījusi ceļu satiksmes negadījumus, apšaudes, starptautiskos incidentus, likusi mainīties pieminekļiem, bet Maskavā jau parādījušās pokemonu mednieku vakances.

RĪGA, 28. jūlijs — Sputnik. Pokemonu mednieka vakance parādījās kādā darba piedāvājumu portālā. Starp prasībām kandidātam norādīts, ka firmas direktors ir aizrāvies ar Pokemon Go spēli, bet laika tam nepietiek. Tāpēc nepieciešams cilvēks, lai sasniegtu izcilus rezultātus šajā spēlē. Pie tam viņš sola pieklājīgu samaksu, vēsta Sputnik Igaunija.

Interesanti ir arī nākamā pokemonu mednieka pienākumi: spēlēt Pokemon Go no vadītāja tālruņa, taupīgi un efektīvi izmantot Lure Module budžetu, operatīvi izbraukt uz norādīto vietu MKAD ietvaros un pēc vadītāja uzdevuma ķert retos pokemonus vai palīdzēt ieņemt bāzes, sekot, lai ierīce būtu uzlādēta, veikt nepieciešamos pasākumus, lai paliktu tiešsaistē.

Direktora palīga — pokemonu meklētāja vakance
Вакансия помощника директора по поиску покемонов - Sputnik Latvija
Direktora palīga — pokemonu meklētāja vakance

Kandidātam nepieciešamas sekojošas iemaņas: 20. un augstāks personīgā spēles konta līmenis, augsta darbspēja un atbildība, radošums, iespēja strādāt jebkādos laika apstākļos, vēlams savs power bank (digitālo ierīču uzlādes iekārta — red.).

Darba noteikumi ir parasti: 5 darba dienas nedēļā, no plkst. 10:00 līdz 19:00, līgums saskaņā ar Krievijas Darba likumu no pirmās darba dienas (ieraksts būs "Vadītāja palīgs"), atsevišķi tiks apmaksāti bonusi un prēmijas par retiem pokemoniem, alga — 65 tūkstoši rubļu.

Kompānija, kas izvietoja šo vakanci, apstiprināja Sputnik, ka tā ir reāla.

Pokemon GO

Pokemon Go — jauna mobilā lietojumprogramma, ko bez maksas var lejupielādēt viedtālrunī. Spēle darbojas pēc "papildinātās realitātes" principa: ciparu attēls tālruņa ekrānā tiek projicēts reālajā pasaulē.

Viens no spēles galvenajiem mērķiem — noķert pokemonu (Pocket Monster — kabatas briesmonis) ir licis simtiem spēlētāju visā pasaulē iziet ielās, meklējot pokemonus.

Jau 2 nedēļu laikā kopš Pokemon Go palaišanas ASV lietojumprogrammu lejupielādējuši 21 miljons lietotāju.

Ziņu lente
0