Latvijas iedzīvotāji aktīvi izmanto akciju iespējas ceļošanai

CC BY 2.0 / webhamster / WindsockLatvijas iedzīvotāji aktīvi izmanto akciju iespējas ceļošanai
Latvijas iedzīvotāji aktīvi izmanto akciju iespējas ceļošanai - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Latvijas iedzīvotāji arvien vairāk izmanto iepriekšpārdošanas kampaņu atlaides ceļojumu iegādē.

RĪGA, 16. janvāris — Sputnik. Latvijas iedzīvotāji ceļojumu iegādē aizvien vairāk izmanto tūrisma aģentūru izsludinātās ceļojumu iepriekšpārdošanas atlaides, aģentūrai LETA sacīja tūrisma aģentūras "Kolumbs" direktore Sanita Rugina.

Viņa pastāstīja, ka tūrisma aģentūras divas reizes gadā izsludina ceļojumu iepriekšpārdošanas atlaides, mudinot klientus laicīgāk rezervēt ziemas un vasaras ceļojumus gan klasiskos, gan arī eksotiskākos galamērķos. Arī šogad, iegādājoties ceļojumus vasarai, klienti labprāt izmanto šo iespēju.

"Katru gadu klienti arvien vairāk izmanto iepriekšpārdošanas kampaņu atlaides, jo tieši tad ir īpaši izdevīgi nosacījumi ceļojumu iegādei. Kā katru gadu, arī šosezon ir vērojama ļoti liela klientu aktivitāte, interesējoties un iegādājoties ceļojumus iepriekšpārdošanā. Ņemot vērā iepriekšējo akciju pieredzi, lai arī interese klientiem saglabājas visas akcijas laikā, tomēr lielākā aktivitāte vērojama akcijas sākumā," — skaidroja Rugina.

Viņa sprieda, ka izdevīgāk iepriekšpārdošanas akciju izmantot tiem, kas vēlas atpūsties ārpus valsts svētku laikā vai skolēnu brīvlaikos, jo tad ir iespēja atpūsties par izdevīgākām cenām. Savukārt, pērkot ceļojumus pēdējā brīdī, vēlamais ceļojums vai viesnīca var vairs nebūt pieejami.

Meža ezers Latgalē. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Latvijas lauku tūrisma prognozes 2017. gadam

Rugina, raksturojot pieprasījumu pēc populārajiem ceļojumu galamērķiem ziemas sezonā, atzīmēja, ka Ēģipte popularitātes ziņā šogad ir piekāpusies Taizemei, kas izvirzījusies vadībā kā ziemas populārākais galamērķis.

"Kolumbs" direktore sacīja, ka Latvijas iedzīvotāju iecienītākās valstis, iegādājoties ceļojumus gaidāmajai vasarai, ir Grieķija, Spānija, Itālija, Horvātija un Bulgārija, kā arī Turcija. Lai gan Turcija popularitātes ziņā vairs nav pirmajā vietā, klienti joprojām izvēlas atpūsties šīs valsts kūrortos.

Februāra sākumā Ķīpsalā notiks kārtēja tūrisma izstāde, kuras laikā interesentiem tapāt kā iepriekšējos gados, būs iespēja iepazīties ar jauniem tūrisma galamērķiem.

Ziņu lente
0