Kas velk dibenā Latvijas valdību

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Latvijas iedzīvotāji uzskata, ka Māra Kučinska valdības prestižu visvairāk grauj trīs ministri.

RĪGA, 10. oktobris — Sputnik. Trīs Latvijas valdības ministru darbība nodara kaitējumu valsts imidžam – šādu viedokli Sabiedriskā viedokļa pētījumu centra SKDS veiktajā aptaujā pauda Latvijas iedzīvotāji. Tās rezultātus publicē portāls LSM.lv.

Latvijas ārlietu ministrs Egdars Rinkēvičs. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Latvijas zivrūpnieki: Rinkēviča politika izmaksā pārāk dārgi

Respondenti visvairāk neapmierināti ar izglītības un zinātnes ministra Kārļa Šadurska darbu(21%), viņam seko tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs (14,3%) un ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (10,2%).

Uz jautājumu par to, kuri Kučinska komandas locekļi sniedz vērtīgāko ieguldījumu valdības darbā, respondenti visbiežāk minēja aizsardzības ministru Raimondu Bergmani (25,6%) un finanšu ministri Danu Reiznieci-Ozolu (24,3%).

SKDS aptauja tika veikta septembrī.

Latvijas finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Latvijas finanšu ministre uzvar pasaules čempioni

Iepriekš Latvijas zivrūpniecības pārstāvji vērtēja, ka Latvijas ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs nodarījis nozarei zaudējumus aptuveni 100 miljonu eiro apmērā.

"Mēs uzskatām, ka mūsu ārlietu ministrs izmanto ārpolitiku nevis valsts interesēs, bet savās personiskajās interesēs, par labu reitingiem. Viņa politika ir pat nevis valdības pozīcija, tā ir viņa personīgā pozīcija," — pavēstīja Latvijas Zivrūpnieku savienības prezidents Didzis Šmits.

Ziņu lente
0