Jaunas privilēģijas "Rīdzinieka kartei"

© Sputnik / AlexTikhomirov"Карта рижанина"
Карта рижанина - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Jau pirmdien "Rīdzinieka kartes" īpašnieki varēs saņemt atlaides medikamentu iegādei, analīzēm un atpūtai sanatorijā. Savukārt jūlijā karte dāvās iespēju ietaupīt uz sabiedriskā transporta rēķina un saņemt atlaides autostāvvietām.

RĪGA, 16. aprīlis – Sputnik. Pirmdien, 18. aprīlī stāsies spēkā vairākas jaunas "Rīdzinieka kartes" privilēģijas, vēsta Rīgas domes oficiālā mājas lapa.

"Mēness aptiekas" tīklā klientiem ar "Rīdzinieka karti" tiks aprēķināti bonusa punkti katram pirkumam. Vēlāk ar tiem būs iespējams apmaksāt līdz 30% pirkuma summas. Klīnikas "Veselības centru apvienība" klienti ar šo karti saņems atlaides vairākām procedūrām un analīzēm, savukārt sanatorijā "Dzintarkrasts" Jūrmalā karte dos iespēju ārstēties par 10% lētāk.

Līdz šim "Rīdzinieka kartes" īpašnieki varēja izmantot tās privilēģijas, apmeklējot Rīgas Zooloģisko dārzu, dodoties uz Rīgas Dzemdību namu, Rīgas 1. slimnīcu un Rīgas 2. slimnīcu.

No 1. jūlija karte dos iespēju iegādāties stundas biļeti, kas ļaus veikt neierobežotu braucienu skaitu sabiedriskajā transportā. Parastā biļete maksās 1,15 eiro, strādājošajiem pensionāriem — 0,60 eiro, bet brīvdienās un svētku dienās biļetes cena būs par 50% zemāka.

Карта рижанина - Sputnik Latvija
"Rīdzinieka kartes" īpašnieki saņems ievērojamas priekšrocības

"Rīdzinieka kartes" īpašnieki no 1. jūlija varēs par 15 eiro nopirkt "slīdošā grafika" biļeti. Tā būs īpaši piemērota tiem, kas sabiedrisko transportu izmanto neregulāri. Biļete ļaus izmantot transportu 5 diennaktis 15 diennakšu laikā, tas ir, piemēram, otrdien, ceturtdien, sestdien un nākamajā pirmdienā un trešdienā.

Un visbeidzot, no 1.jūlija kartes īpašnieki varēs novietot automašīnas pašvaldības autostāvvietās B, C un D zonās ar 20% atlaidi. Autostāvvietās zonas R un A atlaides netiks piedāvātas, jo augstā cena šajās zonās ieviesta ar mērķi ierobežot automašīnu skaitu pilsētas centrā.

Ziņu lente
0