Igaunijā sācis darbu ziņu portāls Sputnik

© Sputnik / Alexey Danichev / Pāriet pie mediju bankasПавильон международного информационного бренда Sputnik
Павильон международного информационного бренда Sputnik - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Profesionāli redaktori un žurnālisti Tallinas redakcijā pastāstīs lasītājiem par aktualākajiem notikumiem valstī un pasaulē, kā arī publicēs plaša spektra viedokļus starptautiskajos un vietējos jautājumos.

TALLINA, 24. feb — Sputnik. Starptautiskā informācijas aģentūra un radio Sputnik ir uzsākusi informatīvā portāla darbību Igaunijā. Portāls publicēs informāciju igauņu un krievu valodās.

Студия радио Sputnik - Sputnik Latvija
"Kompass": centieni aizliegt Sputnik darbību neatbilst vārda brīvības principam
Profesionāla žurnālistu un redaktoru komanda Tallinā stāstīs par notikumiem valstī un pasaulē, kā arī publicēs daudzveidīgus viedokļus par dažādiem jautājumiem.
"Sputnik ir mūsdienīgs informācijas instruments, kas citu plašsaziņas līdzekļu vidū izceļas ar savu tēmu un rakursu izvēli, kā arī pasaules skatījumu," – atzīmē Sputnik galvenā redaktore Margarita Simoņana.

Ziņu portāls Sputnik Igaunija piedāvā lasītājam daudzveidīgu multivides saturu: informatīvo grafiku, video, fotoreportāžas, pārraides tiešsaistē un aptaujas tīmeklī. Sputnik Igaunija portālā pieejamas gan operatīvās ziņas, gan analītiski materiāli, ekskluzīvi video ieraksti un ekspertu viedokļi.

Sputnik koncepcija paredz mūsdienīgu saziņas tehnoloģiju izmantošanu, profesionalitāti un tuvu saskarsmi ar lasītāju, kas ļauj ziņu aģentūrai strauji attīstīties un iekarot auditoriju visā pasaulē. Moto "Mēs stāstām par to, ko citi noklusē" atspoguļo Sputnik ziņu resursu saturu, kuru galvenais mērķis ir informēt par dažādiem viedokļiem.

Sputnik ir ziņu aģentūra un radio ar multivides informatīvajiem centriem dažādās valstīs. Sputnik darbā tiek izmantotas tīmekļa vietnes, analogās un digitālās radio pārraides, mobilās lietojumprogrammas un profili sociālajos tīklos. Abonentiem Sputnik sniedz informāciju visu diennakti – tā pieejama angļu, arābu, spāņu un ķīniešu valodās.

Ziņu lente
0